De bedenker van Loonhuis en de daarbij horende Budget-Prestatie-Positie-methode(de BPP-methode) is Michel Janssen. Door zijn jarenlange ervaring als Financieel manager en hoofd van afdeling P&O heeft hij zich gespecialiseerd in het berekenen van prestatiebeloningen.

Deze specialisatie heeft hij gebruikt voor het opzetten van een transparante berekening voor bruto loonsverhogingen van werknemers, waarbij rekening wordt gehouden met de prestatie van de werknemer, de positie van de werknemer aan de hand van het huidige brutoloon en natuurlijk ook het beschikbare budget van de werkgever. Vervolgens is de BPP-methode vastgelegd in een online softwarepakket.

Loonhuis Software is trots u een softwarepakket te kunnen bieden dat betrouwbaar, overzichtelijk en snel in gebruik is. De verschillende rapportages geven inzicht in de uitgaven van de bruto loonsverhogingen.

Graag denkt Loonhuis Software met u mee en wij kunnen u, indien nodig, ook maatwerk bieden.

Kortom, wilt u uw werknemers belonen op een snelle, transparante manier en van te voren het beschikbare budget bepalen, klik dan op de onderstaande button.

Michel_werk

Waarom Loonhuis?

Controle over verhogingen brutoloon
Duidelijk overzicht voor werkgever en werknemer
Hulpmiddel bij voorbereidingen beoordelingsgesprekken
Software is snel en gebruiksvriendelijk
Ondersteuning via online helpdesk