Veel gestelde vragen

Natuurlijk demonstreren wij graag ons softwarepakket. Graag maken wij met u een afspraak om in een persoonlijk gesprek u nader te informeren over de voordelen van Loonhuis voor uw onderneming.

Voor iedere ondernemer die controle wil houden over de stijging van de loonkosten. Loonhuis zorgt er namelijk voor dat loonkosten binnen het beschikbare budget passen.

Loonhuis is gemakkelijk te gebruiken door iedere ondernemer of HR-manager. Verder is Loonhuis op iedere pc/laptop/tablet met een internetverbinding te gebruiken.

U ontvangt één keer per jaar een factuur voor het servicecontract. De eenmalige kosten worden bij aanvang van het contract in rekening gebracht.

Loonhuis maakt gebruik van de Budget-Prestatie-Positie methode. Dit leidt tot een online transparante berekening voor brutoloonverhogingen van werknemers, waarbij rekening is gehouden met het beschikbare budget, de prestatie van de werknemer en de positie van de werknemer in de loonschaal.

De software is betrouwbaar, overzichtelijk en snel in gebruik. Het biedt de ondernemer via verschillende rapportages inzicht in de uitgaven van de bruto loonsverhogingen. Middels een overzichtelijke hand-out kunt u uw werknemer op een transparante manier informeren met betrekking tot het nieuwe brutoloon.

Zijn niet al uw vragen beantwoord?